Модел Alegra

Вградени уреди в горен ред

Подходящият уред за запазване линията на горния ред е аспираторът за пълно вграждане в модул с възможни ширини 600 mm и 900 мм. Модел IN NOVA PREMIUM с черен визьор.

Микровълнова фурна Bosch серия 8 за вграждане в модул с дълбочина 330 мм. С TFT дисплей и пръстен за управление, обем 21 л. Модерен дизайн и лесно управление.

Вграден отцедник

Елегантното вграждане на отцедник в горен ред на кухнята внася усещане за повече чистота и ред. Иноксовият комбиниран отцедник позволява отцеждането на чинии и чаши посредством тавичка.

Механизъм за бутилки Infinity графит

Механизмът е с разделител и плавно затваряне. С противоплъзгащо дъно и плосък метален профил, в цвят графит. Предлага се в различни размери. С удобна профилна дръжка, с която няма нужда от монтаж на външна такава - за максимална дискретност и елегантност на дизайна. Механизъм Infinity е практично решение за оливерник и подправки в близост до котлона.

Dialog

Месечни промоции на избрани модели

От 01.03 до 15.04.2024 г.

Kухни Диалог ви предоставяме най-добрите модели на промоционални цени, които да станат незаменимо допълнение от уюта на вашия дом. Можете да изберете между класически или модерен дизайн спрямо вашия личен вкус!

Модел Massima

  • Врати от масив дъб 24 мм със скрита дръжка;
  • Натурален цвят с матово покритие;
  • Модерна класика.

Разгледай модела

Модел Fiorella

  • Врати с нанопокритие FENIX®;
  • Автентична цветова палитра;
  • Модрен дизайн.  

Разгледай модела      

Запитване за цена

Модел Alegra

За да получите своята индивидуална оферта, попълнете нашата онлайн форма за запитване.