Мивка от Камък и метал

Phanton е иновативно предложение на Foster AISI за интегриране на мивки от неръждаема стомана в работни плотове от камък с дебелина 12 или 20 мм. Елегантно, тихо и технологично дъното от неръждаема стомана, е специално проектирано с вграден наклон, осигуряващ безпроблемно оттичане на водата. Заоблените вътрешни ръбове гарантират практичност и хигиена при ежедневно почистване. Дебелината на стоманата позволява дълготрайна здравина и издръжливост. PVD покритие придава на неръждаемата стомана елегантни и изискани цветове. Те се получават чрез физически, а не химически процеси, които осигуряват по-висока устойчивост от всяка друга обработка.

Стоманите Foster се обработват със специални четки от растителни влакна, които придават характерна текстура - Vintage или Brushed. Предлага се в няколко цвята: инокс, черен метал, злато и мед.

Механизъм Sige - Infinity

За максимално усвояване на ъглова зона, италианският механизъм тип "бъбрек" е функционално решение при реализацията на съвременната и технологична кухня. Предлага се на две нива, като всяко се състои от кошница с меламиново дъно и метални релси с товароносимост от по 10 кг. Елегантен профил в цвят графит. Подходящ е за врата с панти, при ширина 450 мм и 600 мм. Движението е плавно и може да бъде с ляво или дясно отваряне. Позволява лесен достъп до модула, като увеличава вместимостта и организирането на вътрешното пространство.

Чекмеджета

LEGRABOX, елегантната система метални чекмеджета с тесни и прави страници с дебелина от само 12.8 мм в цвят графит или копринено бяло. Чекмеджета, които позволяват максимална ширина и вместимост на вътрешния обем. Имат плавно затваряне и леко синхронизирано водене при пълно изтегляне. Специални системи AMBIA-LINE за организиране на вътрешното пространство внасят ред във всяко чекмедже. Така прегледно съхранявате прибори, запаси и дребни вещи на една ръка разстояние. Рамките се поставят бързо и могат да се позиционират по желание.В поставката за чинии се съхраняват сигурно и транспортират до 12 чинии.

Dialog

Месечни промоции на избрани модели

От 16.04 до 31.05.2024 г.

Всеки месец кухни Диалог ви предоставяме най-добрите модели на промоционални цени, които да станат незаменимо допълнение от уюта на вашия дом. Можете да изберете между класически или модерен дизайн спрямо вашия личен вкус!

 

Модел Antonella

  • Класически модел;
  • Врати от масив ясен с широка рамка;
  • Покритие акрил мат с патина.  

Разгледай модела

 

Модел Alegra

  • Модерен дизайн;
  • Комбинация от PET филм и МПДЧ;
  • ABS кант 1 мм с полиуретаново лепило.  

Разгледай модела      

Запитване за цена

Модел Fiorella

За да получите своята индивидуална оферта, попълнете нашата онлайн форма за запитване.