Модел Fiorella

Ъглов механизъм Magic corner - Infinity

За максимално усвояване на ъглова зона, италианският механизъм Magic corner е функционално решение при реализацията на съвременната и технологична кухня. Предлага се на две нива, като всяко се състои от две кошница с меламиново дъно и метални релси с товароносимост от по 10 кг. Елегантен плосък профил в цвят графит. Подходящ е за врата с панти, при ширина 450 мм и 600 мм. Движението е плавно и може да бъде с ляво или дясно отваряне. Позволява лесен достъп до модула, като увеличава вместимостта и организирането на вътрешното пространство.

Котлон за равен монтаж

Индукционният плот за равен монтаж от AEG е съвременно и иновативно решение за вашия кухненски дизайн. Съчетавайки елегантен дизайн и високотехнологична функционалност, този индукционен плот предоставя бързо и точно готвене. Равният монтаж придава на кухнята ви модерен и стилен вид, като същевременно предлага лесна поддръжка и чистота.

Dialog

Месечни промоции на избрани модели

От 01.03 до 15.04.2024 г.

Kухни Диалог ви предоставяме най-добрите модели на промоционални цени, които да станат незаменимо допълнение от уюта на вашия дом. Можете да изберете между класически или модерен дизайн спрямо вашия личен вкус!

Модел Massima

  • Врати от масив дъб 24 мм със скрита дръжка;
  • Натурален цвят с матово покритие;
  • Модерна класика.

Разгледай модела

Модел Fiorella

  • Врати с нанопокритие FENIX®;
  • Автентична цветова палитра;
  • Модрен дизайн.  

Разгледай модела      

Запитване за цена

Модел Fiorella

За да получите своята индивидуална оферта, попълнете нашата онлайн форма за запитване.