Витрини модел Karina

Елегантен класически дизайн с витрини стъкло "лен", стъклени рафтове с дебелина 6 мм. Специално избрано МПДЧ за корпус, декор "лен". Вградено LED осветление за допълнителен визуален ефект на витрина Karina.

Островът

Островът заема централно място в помещението. Той е практичен и удобен, с 4-ри лицеви страни и широки пътеки спрямо кухнята. Състои се от чекмеджета, модули с рафтове, полица с колонки с по-голяма дълбочина и място за бар столове. За по-добра функционалност се изисква минимална ширина на ходовите пътеките 900-1000 мм.

Мивка под плот

Гранитните мивки за вграждане под плот са изработени от 80 процента кварцов пясък, безопасен за храна,устойчив на препарати без избледняване и антибактериален.

Широка гама от размери и цветове, разработени да се комбинират лесно с вашата кухня, независимо дали искате контраст или да се слива с цялостната цветова схема.

Разнообразие от аксесоари в помощ на домакинството като, дъска за рязане, гевгир, дозатор за препарат или кошници за чинии.

Мивката позволява монтаж под плот с камък под 45 градуса, красив завършек за още по-лесна поддръжка.

Dialog

В подкрепа на българското изкуство

Занаятчийски чаши от Керамик студио "Термодвойка"

Ирина и Ивайло, семейство майстори грънчари, се завръщат към корените си, за да творят сред живописната природа на град Априлци.

Изкуството на "Термодвойка" носи силни послания от стари български символи, преплетени с неподправената красота на диви цветя и билки. Чрез глината те съхраняват и предават като мистично наричане вибрациите от родовата памет за богатство и благоденствие, здраве и живот в семейството. Да бъде!

Кухни Диалог се възхищава на българското изкуство и желаем характерната му красота да достига до повече домове. За това към всяка поръчана кухня до края на месец май подаряваме по една ръчно изработена чаша за всеки член от семейството.

С най-искрени пожелания за хармония и здраве!

     

Ако искате да се сгреете с пламъка на "Термодвойка", последвайте ги в Instagram @irina_vachkova7

Dialog

Разпродажба

Модел Rafaella Noce -30%

Елегантна комбинация от съвремие и традиции, придаваща топла атмосфера на уют.

Врати от масив в цвят на черен шоколад с възможни комбинации с МДФ и стъкло.

 

Срок на изработка: 45 календарни дни.

  • Врати от масив
  • Дръжки и цокъл от метал
  • Класически цветове
  • Модерна класика

Можете да разгледате подробно модела в нашата Facebook страница и да направите запитване. Консултантите на Кухни Диалог са на разположение. Посещение в шоурум Пловдив, София и Бургас, се организира след предварително запазен час с консултант!

     

Подарък

Запитване за цена

Модел Кухня Karina

За да получите своята индивидуална оферта, попълнете нашата онлайн форма за запитване.

Конфигурация на кухнята

Лични данни

Допълнителна информация

Снимки и скици на обекта
Loading

Благодарим за запитването!

Ще се свържем с Вас съвсем скоро, за да изясним детайлите по него.

Възникна грешка при подаване на запитването.

Моля, обадете се на телефон, за да Ви помогнем.