Модел Karina

Витрини модел Karina

Елегантен класически дизайн с витрини стъкло "лен", стъклени рафтове с дебелина 6 мм. Специално избрано МПДЧ за корпус, декор "лен". Вградено LED осветление за допълнителен визуален ефект на витрина Karina.

Островът

Островът заема централно място в помещението. Той е практичен и удобен, с 4-ри лицеви страни и широки пътеки спрямо кухнята. Състои се от чекмеджета, модули с рафтове, полица с колонки с по-голяма дълбочина и място за бар столове. За по-добра функционалност се изисква минимална ширина на ходовите пътеките 900-1000 мм.

Мивка под плот

Гранитните мивки за вграждане под плот са изработени от 80 процента кварцов пясък, безопасен за храна,устойчив на препарати без избледняване и антибактериален.

Широка гама от размери и цветове, разработени да се комбинират лесно с вашата кухня, независимо дали искате контраст или да се слива с цялостната цветова схема.

Разнообразие от аксесоари в помощ на домакинството като, дъска за рязане, гевгир, дозатор за препарат или кошници за чинии.

Мивката позволява монтаж под плот с камък под 45 градуса, красив завършек за още по-лесна поддръжка.

Dialog

Месечни промоции на избрани модели

От 01.03 до 15.04.2024 г.

Kухни Диалог ви предоставяме най-добрите модели на промоционални цени, които да станат незаменимо допълнение от уюта на вашия дом. Можете да изберете между класически или модерен дизайн спрямо вашия личен вкус!

Модел Massima

  • Врати от масив дъб 24 мм със скрита дръжка;
  • Натурален цвят с матово покритие;
  • Модерна класика.

Разгледай модела

Модел Fiorella

  • Врати с нанопокритие FENIX®;
  • Автентична цветова палитра;
  • Модрен дизайн.  

Разгледай модела      

Запитване за цена

Модел Karina

За да получите своята индивидуална оферта, попълнете нашата онлайн форма за запитване.