Плъзгащ се плот

Плот с изключително практична функционалност - изтегляне в удобна позиция и разкриване на допълнително пространство. С плъзгаща система от алуминиеви водачи със скрит монтаж. Поставен в края на острова, позицията му позволява с леко движение изваждането на ъглова маса, подходяща за до 2-ма души. С диагоналното си движение, подвижният плота увеличава наличната повърхност за приготвяне или сервиране на леки закуски,напитки, обяд или вечери. Има възможност за удобно заключване на механизма. Товароносимост до 60 кг.

Invisacook

Иновативна технология с индукционен котлон, който се монтира под кухненския плот и загрява тиганите през повърхността. Препоръчани материали за плот: изцяло естествен гранит, който се фрезова до 1,5 см дебелина в областта на готварската плоча; или порцеланова керамика с дебелина 12 мм. Управлението на котлона се монтира наравно с плота и се задвижва с докосване, предлага се вариант да е скрито в чекмедже под котлона. Invisacook е по-бърз от традиционните котлони, по-безопасен, тъй като плотът се нагрява леко и има по-малък риск от изгаряне. Скритият монтаж позволява ползване на ценното пространство на плота, улеснява почистването, напълно безопасен е, а дизайнерското изпълнение е наистина впечатляващо.

TV модул

Предлагаме решение за плавен преход към холното пространство с елегантен стенен монтаж. За да бъде напълно усвоено пространството, там където мястото за чекмедже не е достатъчно, падащата врата е подходящо решение. Плитките пространства са идеални за съхранение с бърз и лесен достъп. Механизмът на вратата не позволява натоварването й при отворено положение над 1 кг.

Dialog

Месечни промоции на избрани модели

От 01.03 до 15.04.2024 г.

Kухни Диалог ви предоставяме най-добрите модели на промоционални цени, които да станат незаменимо допълнение от уюта на вашия дом. Можете да изберете между класически или модерен дизайн спрямо вашия личен вкус!

Модел Massima

  • Врати от масив дъб 24 мм със скрита дръжка;
  • Натурален цвят с матово покритие;
  • Модерна класика.

Разгледай модела

Модел Fiorella

  • Врати с нанопокритие FENIX®;
  • Автентична цветова палитра;
  • Модрен дизайн.  

Разгледай модела      

Запитване за цена

Модел Karina

За да получите своята индивидуална оферта, попълнете нашата онлайн форма за запитване.