Плъзгащ се плот

Плот с изключително практична функционалност - изтегляне в удобна позиция и разкриване на допълнително пространство. С плъзгаща система от алуминиеви водачи със скрит монтаж. Поставен в края на острова, позицията му позволява с леко движение изваждането на ъглова маса, подходяща за до 2-ма души. С диагоналното си движение, подвижният плота увеличава наличната повърхност за приготвяне или сервиране на леки закуски,напитки, обяд или вечери. Има възможност за удобно заключване на механизма. Товароносимост до 60 кг.

Invisacook

Иновативна технология с индукционен котлон, който се монтира под кухненския плот и загрява тиганите през повърхността. Препоръчани материали за плот: изцяло естествен гранит, който се фрезова до 1,5 см дебелина в областта на готварската плоча; или порцеланова керамика с дебелина 12 мм. Управлението на котлона се монтира наравно с плота и се задвижва с докосване, предлага се вариант да е скрито в чекмедже под котлона. Invisacook е по-бърз от традиционните котлони, по-безопасен, тъй като плотът се нагрява леко и има по-малък риск от изгаряне. Скритият монтаж позволява ползване на ценното пространство на плота, улеснява почистването, напълно безопасен е, а дизайнерското изпълнение е наистина впечатляващо.

TV модул

Предлагаме решение за плавен преход към холното пространство с елегантен стенен монтаж. За да бъде напълно усвоено пространството, там където мястото за чекмедже не е достатъчно, падащата врата е подходящо решение. Плитките пространства са идеални за съхранение с бърз и лесен достъп. Механизмът на вратата не позволява натоварването й при отворено положение над 1 кг.

Dialog

В подкрепа на българското изкуство

Занаятчийски чаши от Керамик студио "Термодвойка"

Ирина и Ивайло, семейство майстори грънчари, се завръщат към корените си, за да творят сред живописната природа на град Априлци.

Изкуството на "Термодвойка" носи силни послания от стари български символи, преплетени с неподправената красота на диви цветя и билки. Чрез глината те съхраняват и предават като мистично наричане вибрациите от родовата памет за богатство и благоденствие, здраве и живот в семейството. Да бъде!

Кухни Диалог се възхищава на българското изкуство и желаем характерната му красота да достига до повече домове. За това към всяка поръчана кухня до края на месец май подаряваме по една ръчно изработена чаша за всеки член от семейството.

С най-искрени пожелания за хармония и здраве!

     

Ако искате да се сгреете с пламъка на "Термодвойка", последвайте ги в Instagram @irina_vachkova7

Dialog

Разпродажба

Модел Rafaella Noce -30%

Елегантна комбинация от съвремие и традиции, придаваща топла атмосфера на уют.

Врати от масив в цвят на черен шоколад с възможни комбинации с МДФ и стъкло.

 

Срок на изработка: 45 календарни дни.

  • Врати от масив
  • Дръжки и цокъл от метал
  • Класически цветове
  • Модерна класика

Можете да разгледате подробно модела в нашата Facebook страница и да направите запитване. Консултантите на Кухни Диалог са на разположение. Посещение в шоурум Пловдив, София и Бургас, се организира след предварително запазен час с консултант!

     

Подарък

Запитване за цена

Модел Кухня Karina

За да получите своята индивидуална оферта, попълнете нашата онлайн форма за запитване.

Конфигурация на кухнята

Лични данни

Допълнителна информация

Снимки и скици на обекта
Loading

Благодарим за запитването!

Ще се свържем с Вас съвсем скоро, за да изясним детайлите по него.

Възникна грешка при подаване на запитването.

Моля, обадете се на телефон, за да Ви помогнем.