Модел Massima

Плот и стенен панел

Материала на плота и панела е грес-керамика. Направен по нова технология от естествени съставки. Повърхността е гладка матирана с голяма твърдост и декор на истински натурален мрамор. Дебелината на плота е 40 мм, кантът е прав с фасет. Височината на панела е 300 мм с дебелина 20 мм. Материалът е устойчив на вода, лесен за поддръжка, приятен на допир и е наслада за очите. Мивката е Blanco - силгранит.

Чекмеджета

Чекмеджетата са LEGRABOX в цвят графит, за единство на дизайна отвън и отвътре. LEGRABOX е с тънки метални страници, които позволяват максимална ширина и вместимост на вътрешния обем. Имат плавно затваряне и леко синхронизирано водене. Аксесоарите създават допълнително удобство и нагледност при подреждането на приборите и подправките.

Витрини

Рамки с крос модел Massima. Остъклени с безцветно темперирано стъкло и стъклени рафтове с дебелина 6мм Вгледайте се, насладете им се – красота!

Dialog

Месечни промоции на избрани модели

От 01.03 до 15.04.2024 г.

Kухни Диалог ви предоставяме най-добрите модели на промоционални цени, които да станат незаменимо допълнение от уюта на вашия дом. Можете да изберете между класически или модерен дизайн спрямо вашия личен вкус!

Модел Massima

  • Врати от масив дъб 24 мм със скрита дръжка;
  • Натурален цвят с матово покритие;
  • Модерна класика.

Разгледай модела

Модел Fiorella

  • Врати с нанопокритие FENIX®;
  • Автентична цветова палитра;
  • Модрен дизайн.  

Разгледай модела      

Запитване за цена

Модел Massima

За да получите своята индивидуална оферта, попълнете нашата онлайн форма за запитване.