Ще се влюбите в Massima,

дизайн, материали и технологии

Модерна, модерна, модерна

Вратата с рамка от масив, съчетана с флат врата в мат, е най-модернистичната комбинация, която превръща обзавеждането на дома Ви в наслада. Дъбовата дървесина със своята уникална структура и цвят е най-благодатна за комбинации с модерни цветове, текстури и форми. Микс, който ще хареса и на най-взискателните!

Аспиратор Elica Bio

Bio е с уникален дизайн, насочен към новите технологии, запазвайки класически линии. С модулен и адаптивен дизайн. С вградено USB зарядно устройство и стойка за таблет.

Чекмеджета с високо чело

Лесно, бързо, комфортно! Чекмеджетата вече са доказали своята практичност. Сега надпреварата е в лекотата и качеството на ползването им. Системата Легра Бокс позволява товароносимост до 70 кг и врата с височина до 720 мм. Механизмите на системата осигуряват лесно отваряне, независимо от натовареността, бързо организиране на всеки сантиметър от модула и плавно и комфортно затваряне на челото.

Релакс у дома

При създаването на Massima, ние обърнахме специално внимание на възможността кухнята да се отвори напълно за взаимодействие с хола, местата за отдих и зоната за хранене. Времето, прекарано с любимите хора у дома е ритуал, на който държим и желаем да се случва в приятна атмосфера. Ето защо проектирахме ТВ зона, която повтаря стила на кухнята и същевременно завършва съвършено цялостния дизайн на жилището.

Запитване за Кухня Massima

Снимки и скици на обекта
Loading

Благодарим за запитването!

Ще се свържем с Вас съвсем скоро, за да изясним детайлите по него.

Възникна грешка при подаване на запитването.

Моля, обадете се на телефон, за да Ви помогнем.