Модел Massima

Вариант с лакови врати

Дизайнът на Massima e благодатен за комбиниране с други повърхности. Интересна е композицията с врати МДФ лак в горен ред. Покритие мат акрил в цвят графит.

Аспиратор Elica Bio

Островен аспиратор с дървесен декор. Модел от новата линия, отражение на тенденциите, с вградено USB зарядно устройство и място за таблет.

Чекмеджета

Чекмеджета LEGRABOX в цвят графит. 5 броя с височина на челата 357 мм, височина на металните царги 241 мм, водачи 500 мм, товароносимост 40 кг, плюс 2 броя с височина на челата 177 мм, височина на металните царги 90 мм, водачи 500 мм, 40кг. Чекмеджетата са ненадминати по удобство и практичност компоненти. Желанието да имаш повече от тях в твоята кухня е винаги напълно оправдано.

Massima в хола

Лек и приятен е изгледът на мебелите в хола. Те са едно добро решение за общото пространство, едно не натрапчиво и внимателно надграждане. Алуминиевите рамки в черно приобщават телевизора и техниката, а привнесения дизайн на вратите Мassima от кухнята завършва идеята.

Dialog

Месечни промоции на избрани модели

От 01.03 до 15.04.2024 г.

Kухни Диалог ви предоставяме най-добрите модели на промоционални цени, които да станат незаменимо допълнение от уюта на вашия дом. Можете да изберете между класически или модерен дизайн спрямо вашия личен вкус!

Модел Massima

  • Врати от масив дъб 24 мм със скрита дръжка;
  • Натурален цвят с матово покритие;
  • Модерна класика.

Разгледай модела

Модел Fiorella

  • Врати с нанопокритие FENIX®;
  • Автентична цветова палитра;
  • Модрен дизайн.  

Разгледай модела      

Запитване за цена

Модел Massima

За да получите своята индивидуална оферта, попълнете нашата онлайн форма за запитване.