Технологии в кухнята

Плотове и стенни панели

Сигурност и стил

Предлагаме богат избор на плотове и стенни панели от гранит, технически камък, HPL, неръждаема стомана и грес-керамична смес. Разнообразна палитра от цветове, форми, размери и дизайнерски решения.

Устойчиви повърхности

Кухненските плот и гръб са най–често подлагани на високи температури, удари, агресивни препарати, топли или студени съдове. Нашите предложения обединяват здравина и устойчивост срещу всяко предизвикателство.

Плотове с различна дебелина

Предлагаме плотове и стенни панели с различните дебелини, от 12 мм до 38 мм. Възможни и стилни комбинации на плотове с различни дебелина и материали.

ЧЕКМЕДЖЕТА

Удобство и ред в кухнята

Чекмеджета с вградена система за плавно прибиране и синхронизирано водене чрез тефлонови ролки. Решения за максимален вътрешен обем и практични разделители.

Плавна работа при високо натоварване

Система LEGRABOX позволява товароносимост до 70 кг и врата с височина до 720 мм. Механизмите осигуряват лесно отваряне, независимо от натовареността, бързо организиране на пространството и плавно и комфортно затваряне на челото.

Рационално разпределение

Чекмеджета с вградена метална система за плавно прибиране и синхронизирано водене при максимална натовареност LEGRABOX. Наполовина по-тънки стени и разделители AMBIA-LINE и Blum, предназначени за модули от 300 мм до 900 мм.

Система от чекмеджета Blum

Всяко чекмедже е отделно изтеглящо се и с достъп от три страни. Механизмите са с пълно издърпване. Системата е с възможност за избор на височина, ширина и дълбочина, което позволява индивидуално проектиране.

МАЛКИТЕ УДОБСТВА В КУХНЯТА

Чекмеджета с установен вътрешен ред, изработени от система с метални страници и вградени водачи с плавно затваряне BLUMOTION. С максимален вътрешен обем и PVC разделители.

Механизми

с ненадмината функционалност

Механизми с плавно прибиране, пълно изтегляне, вертикални и ъглови, разделители за бутилки и подправки.

Механизъм Magic Corner

Обикновено ъгловата зона се приема за най-неудобната в кухнята. За да бъде максимално усвоено модулното пространство предлагаме механизъм Magic Corner.

МЕХАНИЗЪМ ЗА БУТИЛКИ и подправки

Механизъм за вграждане с разделител и плавно затваряне. В цвят хром или графит. Различни размери. Практично решение за необходимото в близост до котлона.

МЕХАНИЗЪМ GREEN LINE

Италиански механизъм тип "бъбрек" за ъглов модул. На две нива, с кошници с меламиново дъно и хромирани релси с товароносимост от по 20кг. Подходящ е за врата с панти, при ширина 450 мм и 600 мм. С плавно ляво или дясно отваряне.

Клапващи механизми

Удобство и ред в кухнята

Механизми с плавно вдигане и сваляне. „AVENTOS“ HF, HK, HL, електро-система за горно отваряне SERVO-DRIVE, общо управление от един контролер „AVENTOS“ и „TANDEMBOX“.

ДЕТАЙЛИТЕ НОСЯТ УДОВОЛСТВИЕ

Клапващият механизъм AVENTOS HF е подходящ за повдигащи се сгъваеми врати. С възможност за монтаж на електрическа система SERVO-DRIVE. Бърз и лесен достъп до целия обем на модула, без да ограничава движението между отделните зони на кухненския плот.

ГОРЕН РЕД НА ДВЕ НИВА

Механизмът Blum AVENTOS HK позволява плавно затваряне и отваряне на всеки фронт. Механизмът не изисква голямо пространство над корпуса. Фронтът може да остане отворен по време на готвене, както и да остане там където спрете движение.

МАЛКИТЕ УДОБСТВА на острова

Там където мястото за чекмедже не е достатъчно, падащата врата е решение. Плитките пространства са идеални за съхранение с бърз и лесен достъп. Механизмът на вратата не позволява натоварването й при отворено положение над 1 кг.

Mивки и батерии

Елегантни и атрактивни

Съвременни решения от неръждаема стомана, силгранит и кориан. Гарантирана хигиеничност, функционалност и лесна поддръжка. Практични аксесоари, дозатор за течен сапун, мелачка за отпадъци, алуминиево фолио за дъното на шкафа на мивката.

Практични решения

Дизайнерска мивка Blanco SUBLINE 700-U LEVEL се отличава със своята форма от две нива и размери на коритото. От материал Pura Plus, устойчив на удар и топлина. Изключително лесен за почистване. Батерия с удобна ръкохватка и лекото въртене около оста.

Мивки с различен монтаж

Предлагаме вградени мивки или с монтаж като част от кухнята. Вградени с идеални кантове и фабрично залепено уплътнение, равни с плота или потънали под него, мивки и работни повърхности, невидимо свързани в цял блок.

Електроуреди

Съвременни решения

Проучваме и избираме съвременни електроуредите за вграждане за нашите кухни: фурни, котлони, микровълнови фурни, миялни и перални машини, домашни роботи и други.

Класически фурни

Елегантен дизайн и съвременна технология в едно. Серия Smeg Cortina е с големи метални копчета, класически часовник с таймер и аксесоари от състарено сребро, изцяло издържана в класически стил.

Модерни фурни

Компактни, с различни режими на готвене. С възможност за комбиниране с кафемашини и микровълнови фурни. С опция за вграждане на електрическо чекмедже, в което можете да подготвите ястието за готвене в Steam Pro на режим „sous vide" в домашни условия.

Плотове за вграждане

Стъклокерамични плотове със сензорно управление, с рамки, с газови котлони и с по-широки работни повърхности. Умни технологии за максимално улесняване и пълен контрол при готвене. С опция за грил плоча за перфектно барбекю.

Вграждане на хладилник

Модулите за вграждане са изработени специално за тази цел – да циркулира въздухът. Няма значение дали хладилникът е в близост до фурна за вграждане, топлината няма да попречи на работата на уредите. Мебелните врати се отварят плавно и лесно. Дръжките са удобни и лесни за поддържане.

Осветление

В унисон с кухнята

Съвременни решения за осветление. Светещи панели, вградени в дъното на шкафа или борда, които осветяват перфектно едновременно работния плот, стенния панел и вътрешния обем, изразходват малко енергия и не уморяват очите

Вградено осветление под горен ред

Луните са дискретно и елегантно бижу - модерни или в класически стил. Нужно е едно съвсем леко движение, за да се включат или изключат, когато е монтиран сензор за движение. Позиционирането им е изчислено и съобразено с необходимостта за пълна осветеност на работния плот.

Вградено Лед осветление

Най-новото решение за осветление директно от Италия е осветлението от гъвкав линеен светлодиоден профил тип "вълна", което е разположено странично по цялата височина на модула.

Аспиратори

Функционални решения

Предлагаме вградени, стенни и таванни енергоспестяващи и високотехнологични абсорбатори от Faber, Bosch, Elica и Falmec.

Класически стил

Абсорбатор с класически дизайн с въздоховод тип камина и елегантен корниз от масив. С максимален капацитет и минимални нива на шум. Дървеният корниз може да бъде боядисан в цвят "натурално дърво" или "крем".

Модерен дизайн

ELICA BIO е с уникален дизайн, насочен към новите технологии, запазвайки класически линии. С модулен и адаптивен дизайн. С вградено USB зарядно устройство и стойка за таблет.

Окачени Аспиратори

Elica Star е с дизайн от огледално полирана стомана и над 1000 отделни парчета от стъкло. През нощта свети със специални ефекти. Иновативни филтри за значително по-високи нива на филтриране, които се грижат за свежестта на въздуха.

Вграден в тавана АСПИРАТОР

Напълно вграден в тавана аспиратор FABER HIGH-LIGHT. Изисква само 19 см височина в окачен таван. Иновативният модел се отличава с тънък стоманен панел.

Островен аспиратор

CUBIA ISOLA е високотехнологичен аспиратор с традиционна паралелепипедна форма и дизайн. Подходящ за монтиране над остров.

Аспиратори за напълно вграждане

Затворени, аспираторите от този тип не нарушават линията на фронтовите елементи. В работен режим, панелът се изтегля в позиция за максимално абсорбиране на влага и миризми и предпазва кухненските модули. С осветление, което се разпръсква и извън зоната на котлона.

Аксесоари

Практични и удобни

Красиви поставки, решетки, делители, шини, закачалки, рафтове, стъклени прегради, разделители за чекмеджета и др.

Линейна система

Метална стенна система за окачване NEW LINE. С възможност за избор на кантове в различни цветове и разнообразие от аксесоари, като рафт, поставка за хартия, закачалки и други.

Разделители за чекмеджета

Разделителите Volpato, предназначени както за малки, така и за големи модули – от 300 мм до 900 мм, са от устойчив PVC материал и рационално разпределение на приборите. С метални страници и вградени водачи с плавно затваряне BLUMOTION.

ЕКО БОКС

Система за лесно разделно събиране на отпадъците с три единични кофи с индивидуален вътрешен капак и обща вместимост от 45 L (3 x 15 L). Като допълнение може да се монтира електронната системата SERVO-DRIVE UNO- „свободни ръце“.

МОДУЛ МИВКА

Специално PVC дъно за модулa на мивката, което е водоустойчиво и в комплект с ограда, която дава възможност на ВиК връзките и кабелите на ел. уредите да се монтират по–лесно. Комбинирайте с кош за отпадъци, който се отваря заедно с вратата на модула. С обем от 15 л.

МЕБЕЛНИ АКСЕСОАРИ

Полиците са елегантно и функционално решение от отворен тип, подходящо за пространството под горните шкафове. Разнообразни варианти с класически дизайн: рафтове, чекмеджета, стойки и закачалки.

СТЕННИ РАФТОВЕ

Горният ред модули може да се замени от практични рафтове. Орнаментна стоманената Г– образна конзола, имитираща ковано желязо. Рафтовете могат да бъдат от стъкло 8 мм или МПДЧ с дебелина 18 мм, в различни декори, отговарящи на стила на кухнята.