Модел Fiorella

Nano Tech Matt покритие FENIX®

Плочите с покритие FENIX® са MDF плоскости, ламинирани с акрилни смоли и нано частици. Те предават на повърхността на материала изключително хомогенен и матов вид, отличаващ се с мека кадифеност и минимално отражение на светлината. FENIX® е не само красив, но и високотехнологичен материал. Има уникални технически характеристики, като: термично зарастване на леки драскотини, незадържане отпечатъци от пръсти, на допир е топъл и мек, хигиеничен, устойчив на химикали и плесени. FENIX® е устойчив и на всички конвенционални домакински почистващи препарати, съдържащи киселини.
Нано технологията прави повърхността лесна за поддръжка. Отличава се с антибактериални свойства. Драскотините се отстраняват с термична обработка в домашни условия. Този процес може да се повтаря многократно, стига структурата на материала да не е повредена непоправимо в дълбочина. FENIX® – материалът с Душа!

Dialog

Месечни промоции на избрани модели

От 16.04 до 31.05.2024 г.

Всеки месец кухни Диалог ви предоставяме най-добрите модели на промоционални цени, които да станат незаменимо допълнение от уюта на вашия дом. Можете да изберете между класически или модерен дизайн спрямо вашия личен вкус!

 

Модел Antonella

  • Класически модел;
  • Врати от масив ясен с широка рамка;
  • Покритие акрил мат с патина.  

Разгледай модела

 

Модел Alegra

  • Модерен дизайн;
  • Комбинация от PET филм и МПДЧ;
  • ABS кант 1 мм с полиуретаново лепило.  

Разгледай модела      

Запитване за цена

Модел Fiorella

За да получите своята индивидуална оферта, попълнете нашата онлайн форма за запитване.