Кулинарно приключение

Rafaella Noce от масив,

метал и копринен мат

Смесица от съвремие и чар. Елегантна кухня, придаваща топла атмосфера на уют и традиции.

За топ кулинарите

у дома

Rafaella Noce завладява вниманието и завихря фантазиите Ви за кулинарни приключения. Модерен дизайн, при който масив и стомана, оживени от вдъхновяващ портокалов цвят, придават на обстановката комфортна, топла и естествена атмосфера.

Кухня Rafaella Noce ще отговори на всичките Ви изисквания за професионален стандарт в домашни условия. Този модел е най-подходящият избор за модерния и търсещ удобство човек.

Особености за модел Rafaella

необходима площ
9 кв2

мин. площ

Кухня Rafaella e луксозен модел, който се конфигурира успешно в по–големи пространства. Рамката на вратата е с ширина от 10 см и изисква проектирането на по–широки модули, за да бъдe спазена симетрията и красотата на дизайна.

Ценова категория

ценови клас

Цената на всяка кухня се определя от сложността на изработка и вложените материали. Кухня Rafaella е в най-високия ценови клас, защото фронтовите елементи са изработени от масив с дебелина 24 мм.

МАТЕРИАЛИ

МПДЧ – плоскости с меламиново покритие, с висока устойчивост на износване и надраскване. HPL – плотове с ламинирано покритие, с висока дълготрайност и лесни за поддържане.

  • корпус МПДЧ 18мм
  • врати масив
  • врати МДФ лак
  • полици метал
  • гръб фаянс
  • плот HPL
  • панти и механизми плавно затваряне

Комбинирана система Steel

Най-добрият начин да се усвои свободното пространство между плота и горните шкафове. С метален гръб и страници при топлата и мокра точка и МПДЧ в крайните й зони.
Системата може да се комбинира и надгражда по Ваш вкус и нужди, чрез рафтчета, чекмеджета, стойка за кухненска хартия, прибори и кърпи и поставки за чаши. Всекидневно използваните от Вас прибори и продукти ще са на видимо и достъпно място.

Предлага се в две височини – 562 мм и 750 мм, като втората дава възможност за допълнителна конфигурация с маса. Развихрете се като истински шеф–готвач в кухнята и не мислете за чистотата и реда.

Вградена маса

Повече място за общуване и усмивки

Вградената маса е практично решение за малките жилища и е конструктивно свързана със Система Steel. Усъвършенстваната структура на дървесния декор на плота носи наслада на Вашата тактилна и визуална сетивност. С метален крак в О-образна форма. Височината на масата е стандартна, а ширината й позволява до 4 седящи места. Насладете се отблизо на изкуството на майстор готвача.

Първият по рода си

Най-новите разработки в аспираторите ги превръщат в бижута - елегантни, стилни и много тихи, а същевременно с високоабсорбиращи способности. Стенният ултратънък аспиратор TALIKA е предложен в три цвята: с меден панел, тъмен графит или щрихован титан.

Гърбът на кухнята е от фаянс, който предлага богати възможности за цветови комбинации. Декоративните плочки не изискват водобранни ленти, които след време изгубват своята защитна функция. Същевременно решението от фаянс има и високи топлоизолационни качества.

Корпус

Плоскост от дървесни частици с меламиново покритие, дебелина 18 mm. Кант ABS 0.5, 0.8 и 1 mm.

Врати

Рамка от масив - ясен, с дебелина 24 mm. Табла ПДЧ и фурнир.

Рамки и стъкла

Рамка от масив - ясен.

Дръжки

Метални в различен стил – модерен, винтидж. Алуминиеви профилни дръжки за хоризонтална и вертикална система.

Плотове

Плотове с HPL покритие, гранит или технически камък с дебелина 20 мм и 40 мм.

Цокъл

PVC с алуминиево покритие. PVC със специално хартиено покритие.

Модерна класика

Модерни комбинации с масив

Дръзка среща между гладките и рамкови повърхности, между естественото дърво и яркия цвят на лака.

Кухни, в които сме се погрижили за всеки детайл. Класически полъх, примесен със съвременно звучене. Качествени материали и контрастни цветове.

Ambra

Ясеново дърво с внушителен дълбок профил. Магнетично привличане в бял сатен и шоколадовокафяв цвят. Вълшебна приказка на пленително жива текстура с благородна същност. Великолепна и несравнима Ambra.

Massima

Ще се влюбите в Mаssima. Врати от дъб с оригинален дизайн, дискретна дръжка в елегантна рамка и цвят на ароматно бренди. Финиш, който издига в култ красотата на дървото. Стил – модерен и класически, според Вашето усещане, желание и емоция.

Bella

Модел от Новата модерна класика 21.
Новаторски дизайн, тенденциозен, естетичен и завършен.
Врати от дърво, изтънчени и грациозни, в 10 безподобни цвята - супер мат.
Най-доброто от новото класическо.

Grazia

Модел от Новата модерна класика 21.
Новаторски дизайн, тенденциозен, естетичен и завършен.
Врати от дърво, изтънчени и грациозни, в 10 безподобни цвята - супер мат.
Най-доброто от новото класическо.

Класически кухни

Романтика, топлина и стил

Аристократизъм и богат на декоративни елементи дизайн. Топла атмосфера от масив в изящни форми.

Класическа симфония от естествени материали и светли пастелни цветове.