Кулинарно приключение

Rafaella Noce от масив,

метал и копринен мат

Смесица от съвремие и чар. Елегантна кухня, придаваща топла атмосфера на уют и традиции.

За топ кулинарите

у дома

Rafaella Noce завладява вниманието и завихря фантазиите Ви за кулинарни приключения. Модерен дизайн, при който масив и стомана, оживени от вдъхновяващ портокалов цвят, придават на обстановката комфортна, топла и естествена атмосфера.

Кухня Rafaella Noce ще отговори на всичките Ви изисквания за професионален стандарт в домашни условия. Този модел е най-подходящият избор за модерния и търсещ удобство човек.

Особености за модел Rafaella

необходима площ
9 кв2

мин. площ

Кухня Rafaella e луксозен модел, който се конфигурира успешно в по–големи пространства. Рамката на вратата е с ширина от 10 см и изисква проектирането на по–широки модули, за да бъдe спазена симетрията и красотата на дизайна.

Ценова категория

ценови клас

Цената на всяка кухня се определя от сложността на изработка и вложените материали. Кухня Rafaella е в най-високия ценови клас, защото фронтовите елементи са изработени от масив с дебелина 24 мм.

МАТЕРИАЛИ

МПДЧ – плоскости с меламиново покритие, с висока устойчивост на износване и надраскване. HPL – плотове с ламинирано покритие, с висока дълготрайност и лесни за поддържане.

 • корпус МПДЧ 18мм
 • врати масив
 • врати МДФ лак
 • полици метал
 • гръб фаянс
 • плот HPL
 • панти и механизми плавно затваряне

Комбинирана система Steel

Най-добрият начин да се усвои свободното пространство между плота и горните шкафове. С метален гръб и страници при топлата и мокра точка и МПДЧ в крайните й зони.
Системата може да се комбинира и надгражда по Ваш вкус и нужди, чрез рафтчета, чекмеджета, стойка за кухненска хартия, прибори и кърпи и поставки за чаши. Всекидневно използваните от Вас прибори и продукти ще са на видимо и достъпно място.

Предлага се в две височини – 562 мм и 750 мм, като втората дава възможност за допълнителна конфигурация с маса. Развихрете се като истински шеф–готвач в кухнята и не мислете за чистотата и реда.

Вградена маса

Повече място за общуване и усмивки

Вградената маса е практично решение за малките жилища и е конструктивно свързана със Система Steel. Усъвършенстваната структура на дървесния декор на плота носи наслада на Вашата тактилна и визуална сетивност. С метален крак в О-образна форма. Височината на масата е стандартна, а ширината й позволява до 4 седящи места. Насладете се отблизо на изкуството на майстор готвача.

Първият по рода си

Най-новите разработки в аспираторите ги превръщат в бижута - елегантни, стилни и много тихи, а същевременно с високоабсорбиращи способности. Стенният ултратънък аспиратор TALIKA е предложен в три цвята: с меден панел, тъмен графит или щрихован титан.

Гърбът на кухнята е от фаянс, който предлага богати възможности за цветови комбинации. Декоративните плочки не изискват водобранни ленти, които след време изгубват своята защитна функция. Същевременно решението от фаянс има и високи топлоизолационни качества.

Великденска промоция

От 01.03.2020 до 17.04.2020
 • Този Великден с всяка поръчана кухня Диалог Ви подаряваме аксесоари на стойност 5% от стойността на кухнята!

Кошница с плавно затваряне Разделител за чекмедже New line Механизъм тип "бъбрек" Модул под мивката Еко бокс Механизмът Blum Aventos Механизъм тип "бъбрек"

Ние знаем, че освен красива, кухнята трябва да бъде също толкова удобна и функционална. Ето защо този Великден ще Ви зарадваме с подаръци, които ще превърнат готвенето във Вашата нова кухня в истинско удоволствие!

Великденски подаръци по Ваш избор:

 • Вградено LED осветление;
 • Кошници с плавно затваряне;
 • Разпределители за чекмеджета;
 • Отцедници за чинии и други;

Корпус

Плоскост от дървесни частици с меламиново покритие, дебелина 18 mm. Кант ABS 0.5, 0.8 и 1 mm.

Врати

Рамка от масив - ясен, с дебелина 24 mm. Табла ПДЧ и фурнир.

Рамки и стъкла

Рамка от масив - ясен.

Дръжки

Метални в различен стил – модерен, винтидж. Алуминиеви профилни дръжки за хоризонтална и вертикална система.

Плотове

Плотове с HPL покритие, гранит или технически камък с дебелина 20 мм и 40 мм.

Цокъл

PVC с алуминиево покритие. PVC със специално хартиено покритие.

Модерна класика

Модерни комбинации с масив

Дръзка среща между гладките и рамкови повърхности, между естественото дърво и яркия цвят на лака.

Кухни, в които сме се погрижили за всеки детайл. Класически полъх, примесен със съвременно звучене. Качествени материали и контрастни цветове.

Ambra

Ясеново дърво с внушителен дълбок профил. Магнетично привличане в бял сатен и шоколадовокафяв цвят. Вълшебна приказка на пленително жива текстура с благородна същност. Великолепна и несравнима Ambra.

Massima

Ще се влюбите в Mаssima. Врати от дъб с оригинален дизайн, дискретна дръжка в елегантна рамка и цвят на ароматно бренди. Финиш, който издига в култ красотата на дървото. Стил – модерен и класически, според Вашето усещане, желание и емоция.

Bella

Модел от Новата модерна класика 21.
Новаторски дизайн, тенденциозен, естетичен и завършен.
Врати от дърво, изтънчени и грациозни, в 10 безподобни цвята - супер мат.
Най-доброто от новото класическо.

Grazia

Модел от Новата модерна класика 21.
Новаторски дизайн, тенденциозен, естетичен и завършен.
Врати от дърво, изтънчени и грациозни, в 10 безподобни цвята - супер мат.
Най-доброто от новото класическо.

Класически кухни

Романтика, топлина и стил

Аристократизъм и богат на декоративни елементи дизайн. Топла атмосфера от масив в изящни форми.

Класическа симфония от естествени материали и светли пастелни цветове.