Кулинарно приключение

Rafaella Noce от масив,

метал и копринен мат

Смесица от съвремие и чар. Елегантна кухня, придаваща топла атмосфера на уют и традиции.

За топ кулинарите

у дома

Rafaella Noce завладява вниманието и завихря фантазиите Ви за кулинарни приключения. Модерен дизайн, при който масив и стомана, оживени от вдъхновяващ портокалов цвят, придават на обстановката комфортна, топла и естествена атмосфера.

Кухня Rafaella Noce ще отговори на всичките Ви изисквания за професионален стандарт в домашни условия. Този модел е най-подходящият избор за модерния и търсещ удобство човек.

Особености за модел Rafaella

необходима площ
9 кв2

мин. площ

Кухня Rafaella e луксозен модел, който се конфигурира успешно в по–големи пространства. Рамката на вратата е с ширина от 10 см и изисква проектирането на по–широки модули, за да бъдe спазена симетрията и красотата на дизайна.

Ценова категория

ценови клас

Цената на всяка кухня се определя от сложноста на изработка и вложените материали. Кухня Rafaella е в най-високия ценови клас, защото фронтовите елементи са изработени от масив с дебелина 24 мм.

МАТЕРИАЛИ

МПДЧ – плоскости с меламиново покритие, с висока устойчивост на износване и надраскване. HPL – плотове с ламинирано покритие, с висока дълготрайност и лесни за поддържане.

 • корпус МПДЧ 18мм
 • врати масив
 • врати МДФ лак
 • полици метал
 • гръб фаянс
 • плот HPL
 • панти и механизми плавно затваряне

Комбинирана система Steel

Най-добрият начин да се усвои свободното пространство между плота и горните шкафове. С метален гръб и страници при топлата и мокра точка и МПДЧ в крайните й зони.
Системата може да се комбинира и надгражда по Ваш вкус и нужди, чрез рафтчета, чекмеджета, стойка за кухненска хартия, прибори и кърпи и поставки за чаши. Всекидневно използваните от Вас прибори и продукти ще са на видимо и достъпно място.

Предлага се в две височини – 562 мм и 750 мм, като втората дава възможност за допълнителна конфигурация с маса. Развихрете се като истински шеф–готвач в кухнята и не мислете за чистотата и реда.

Вградена маса

Повече място за общуване и усмивки

Вградената маса е практично решение за малките жилища и е конструктивно свързана със Система Steel. Усъвършенстваната структура на дървесния декор на плота носи наслада на Вашата тактилна и визуална сетивност. С метален крак в О-образна форма. Височината на масата е стандартна, а ширината й позволява до 4 седящи места. Насладете се отблизо на изкуството на майстор готвача.

Първият по рода си

Най-новите разработки в аспираторите ги превръщат в бижута - елегантни, стилни и много тихи, а същевременно с високоабсорбиращи способности. Стенният ултратънък аспиратор TALIKA е предложен в три цвята: с меден панел, тъмен графит или щрихован титан.

Гърбът на кухнята е от фаянс, който предлага богати възможности за цветови комбинации. Декоратичните плочки не изискват водобранни ленти, които след време изгубват своята защитна функция. Същевременно решението от фаянс има и високи топлоизолационни качества.

ПОДАРЪК СОЛЕН БЛОК ОТ ХИМАЛАЙСКА СОЛ 111

ПРОМОЦИЯ ОТ 15.01.2019 ДО 03.03.2019
 • При поръчка на кухня и три уреда с марка AEG и Electrolux

Соленият блок от розова хималайска сол е естествен начин за готвене и сервиране на ястия. Той е устойчив на високи и ниски температури. Може да се използва на гореща чиния или грил, във фурната или като студена плоча за сервиране на храна. Независимо дали го използвате за съхранение, готвене или сервиране на ястия, всяко хранене с него ще бъде чудесно преживяване.

Промоция – плотове от камък

От 15.01-03.03.2019
 • При поръчка на кухня с плот от технически камък, гранит или гресно-керамични смеси, получавате 10% отстъпка от стойността му.

В нашите кухни ние обръщаме изключително внимание и на най-малките детайли и знаем кои са най-качествените материали за изработка. Техническият камък е отличен избор за плот, защото е:

 • твърд и устойчив на надраскване;
 • устойчив на влага и химическо въздействие;
 • лесен за почистване и поддържане;
 • предлага се в богата палитра от цветове;

Корпус

Плоскост от дървесни частици с меламиново покритие, дебелина 18 mm. Кант ABS 0.5, 0.8 и 1 mm.

Врати

Рамка от масив - ясен, с дебелина 24 mm. Табла ПДЧ и фурнир.

Рамки и стъкла

Рамка от масив - ясен.

Дръжки

Метални в различен стил – модерен, винтидж. Алуминиеви профилни дръжки за хоризонтална и вертикална система.

Плотове

Плотове с HPL покритие, гранит или технически камък с дебелина 20 мм и 40 мм.

Цокъл

PVC с алуминиево покритие. PVC със специално хартиено покритие.