Кулинарно приключение

Rafaella Noce от масив,

метал и копринен мат

Смесица от съвремие и чар. Елегантна кухня, придаваща топла атмосфера на уют и традиции.

За топ кулинарите

у дома

Rafaella Noce завладява вниманието и завихря фантазиите Ви за кулинарни приключения. Модерен дизайн, при който масив и стомана, оживени от вдъхновяващ портокалов цвят, придават на обстановката комфортна, топла и естествена атмосфера.

Кухня Rafaella Noce ще отговори на всичките Ви изисквания за професионален стандарт в домашни условия. Този модел е най-подходящият избор за модерния и търсещ удобство човек.

Особености за модел Rafaella

необходима площ
9 кв2

мин. площ

Кухня Rafaella e луксозен модел, който се конфигурира успешно в по–големи пространства. Рамката на вратата е с ширина от 10 см и изисква проектирането на по–широки модули, за да бъдe спазена симетрията и красотата на дизайна.

Ценова категория

ценови клас

Цената на всяка кухня се определя от сложноста на изработка и вложените материали. Кухня Rafaella е в най-високия ценови клас, защото фронтовите елементи са изработени от масив с дебелина 24 мм.

МАТЕРИАЛИ

МПДЧ – плоскости с меламиново покритие, с висока устойчивост на износване и надраскване. HPL – плотове с ламинирано покритие, с висока дълготрайност и лесни за поддържане.

 • корпус МПДЧ 18мм
 • врати масив
 • врати МДФ лак
 • полици метал
 • гръб фаянс
 • плот HPL
 • панти и механизми плавно затваряне

Комбинирана система Steel

Най-добрият начин да се усвои свободното пространство между плота и горните шкафове. С метален гръб и страници при топлата и мокра точка и МПДЧ в крайните й зони.
Системата може да се комбинира и надгражда по Ваш вкус и нужди, чрез рафтчета, чекмеджета, стойка за кухненска хартия, прибори и кърпи и поставки за чаши. Всекидневно използваните от Вас прибори и продукти ще са на видимо и достъпно място.

Предлага се в две височини – 562 мм и 750 мм, като втората дава възможност за допълнителна конфигурация с маса. Развихрете се като истински шеф–готвач в кухнята и не мислете за чистотата и реда.

Вградена маса

Повече място за общуване и усмивки

Вградената маса е практично решение за малките жилища и е конструктивно свързана със Система Steel. Усъвършенстваната структура на дървесния декор на плота носи наслада на Вашата тактилна и визуална сетивност. С метален крак в О-образна форма. Височината на масата е стандартна, а ширината й позволява до 4 седящи места. Насладете се отблизо на изкуството на майстор готвача.

Първият по рода си

Най-новите разработки в аспираторите ги превръщат в бижута - елегантни, стилни и много тихи, а същевременно с високоабсорбиращи способности. Стенният ултратънък аспиратор TALIKA е предложен в три цвята: с меден панел, тъмен графит или щрихован титан.

Гърбът на кухнята е от фаянс, който предлага богати възможности за цветови комбинации. Декоратичните плочки не изискват водобранни ленти, които след време изгубват своята защитна функция. Същевременно решението от фаянс има и високи топлоизолационни качества.

Великденска промоция

От 16.03.2019 до 30.04.2019
 • Този Великден с всяка поръчана кухня Диалог Ви подаряваме аксесоари на стойност 5% от стойността на кухнята!

Ние знаем, че освен красива, кухнята трябва да бъде също толкова удобна и функционална. Ето защо този Великден ще Ви зарадваме с подаръци, които ще превърнат готвенето във Вашата нова кухня в истинско удоволствие!

Великденски подаръци по Ваш избор:

 • Вградено LED осветление;
 • Кошници с плавно затваряне;
 • Разпределители за чекмеджета;
 • Отцедници за чинии;

Корпус

Плоскост от дървесни частици с меламиново покритие, дебелина 18 mm. Кант ABS 0.5, 0.8 и 1 mm.

Врати

Рамка от масив - ясен, с дебелина 24 mm. Табла ПДЧ и фурнир.

Рамки и стъкла

Рамка от масив - ясен.

Дръжки

Метални в различен стил – модерен, винтидж. Алуминиеви профилни дръжки за хоризонтална и вертикална система.

Плотове

Плотове с HPL покритие, гранит или технически камък с дебелина 20 мм и 40 мм.

Цокъл

PVC с алуминиево покритие. PVC със специално хартиено покритие.