Кулинарно приключение

Rafaella Noce от масив,

метал и копринен мат

Смесица от съвремие и чар. Елегантна кухня, придаваща топла атмосфера на уют и традиции.

За топ кулинарите

у дома

Rafaella Noce завладява вниманието и завихря фантазиите Ви за кулинарни приключения. Модерен дизайн, при който масив и стомана, оживени от вдъхновяващ портокалов цвят, придават на обстановката комфортна, топла и естествена атмосфера.

Кухня Rafaella Noce ще отговори на всичките Ви изисквания за професионален стандарт в домашни условия. Този модел е най-подходящият избор за модерния и търсещ удобство човек.

Особености за модел Rafaella

необходима площ
9 кв2

мин. площ

Кухня Rafaella e луксозен модел, който се конфигурира успешно в по–големи пространства. Рамката на вратата е с ширина от 10 см и изисква проектирането на по–широки модули, за да бъдe спазена симетрията и красотата на дизайна.

Ценова категория

ценови клас

Цената на всяка кухня се определя от сложноста на изработка и вложените материали. Кухня Rafaella е в най-високия ценови клас, защото фронтовите елементи са изработени от масив с дебелина 24 мм.

МАТЕРИАЛИ

МПДЧ – плоскости с меламиново покритие, с висока устойчивост на износване и надраскване. HPL – плотове с ламинирано покритие, с висока дълготрайност и лесни за поддържане.

 • корпус МПДЧ 18мм
 • врати масив
 • врати МДФ лак
 • полици метал
 • гръб фаянс
 • плот HPL
 • панти и механизми плавно затваряне

Комбинирана система Steel

Най-добрият начин да се усвои свободното пространство между плота и горните шкафове. С метален гръб и страници при топлата и мокра точка и МПДЧ в крайните й зони.
Системата може да се комбинира и надгражда по Ваш вкус и нужди, чрез рафтчета, чекмеджета, стойка за кухненска хартия, прибори и кърпи и поставки за чаши. Всекидневно използваните от Вас прибори и продукти ще са на видимо и достъпно място.

Предлага се в две височини – 562 мм и 750 мм, като втората дава възможност за допълнителна конфигурация с маса. Развихрете се като истински шеф–готвач в кухнята и не мислете за чистотата и реда.

Вградена маса

Повече място за общуване и усмивки

Вградената маса е практично решение за малките жилища и е конструктивно свързана със Система Steel. Усъвършенстваната структура на дървесния декор на плота носи наслада на Вашата тактилна и визуална сетивност. С метален крак в О-образна форма. Височината на масата е стандартна, а ширината й позволява до 4 седящи места. Насладете се отблизо на изкуството на майстор готвача.

Първият по рода си

Най-новите разработки в аспираторите ги превръщат в бижута - елегантни, стилни и много тихи, а същевременно с високоабсорбиращи способности. Стенният ултратънък аспиратор TALIKA е предложен в три цвята: с меден панел, тъмен графит или щрихован титан.

Гърбът на кухнята е от фаянс, който предлага богати възможности за цветови комбинации. Декоратичните плочки не изискват водобранни ленти, които след време изгубват своята защитна функция. Същевременно решението от фаянс има и високи топлоизолационни качества.

ПОДАРЪК КОМПЛЕКТ СЪДОВЕ BOSCH

ЕСЕННА ПРОМОЦИЯ ОТ 05.10.2018 ДО 31.11.2018
 • При поръчка на кухня и 3 електроуреда за вграждане с марката Bosch, получавате подарък голям комплект съдове за готвене.

Добре проектираната и организирана кухня, правилно съчетана с подходящите електроуреди, е тайната към още по-бързо, по-лесно и по-безопасно готвене.
Поръчайте своята нова кухня Диалог заедно с фурна, котлони и трети електроуред за вграждане по избор от марката Bosch и ще Ви подарим голям комплект съдове за готвене, предназначени и за индукционни котлони.

 • Комплектът съдове Bosch включва: касерола Ø 16 cm + тенджера Ø 16 cm + тенджера Ø 22 cm + тиган
 • Съдовете са подходящи и за индукционни котлони
 • Съдовете са огнеупорни, със стъклен капак до 180°

Корпус

Плоскост от дървесни частици с меламиново покритие, дебелина 18 mm. Кант ABS 0.5, 0.8 и 1 mm.

Врати

Рамка от масив - ясен, с дебелина 24 mm. Табла ПДЧ и фурнир.

Рамки и стъкла

Рамка от масив - ясен.

Дръжки

Метални в различен стил – модерен, винтидж. Алуминиеви профилни дръжки за хоризонтална и вертикална система.

Плотове

Плотове с HPL покритие, гранит или технически камък с дебелина 20 мм и 40 мм.

Цокъл

PVC с алуминиево покритие. PVC със специално хартиено покритие.