Класическа елегантност

Rafaella от масив,

метал и стъкло

Елегантна и изчистена концепция, която отговаря на любовта Ви към изискания стил и качество. Хармоничният център на Вашия дом.

Описание и характеристики

на една съвременна кухня

Кухня Rafaella отговаря на всички изисквания на модерния човек – елегантно изпълнение, което лесно кореспондира с цялостната визия на жилището и същевременно е функционално и лесно за поддържане.

Конфигурацията на кухнята е в прав ред, отворена към дома, идеална за тези, които търсят просторна всекидневна зона. Оформлението й улеснява използването на пространство и оборудване.

Средната композиция е с по-дълбок плот. Плътният цвят и релефът на масива са съчетани с лакиран МДФ, стомана и стъкло. Стил, който няма да изгуби своята актуалност и материали, които ще устоят на активна ежедневна употреба.

Развихрете се като истински шеф–готвач в кухнята и не мислете за чистотата и реда.

Особености за модел Rafaella

необходима площ
9 кв2

мин. площ

Кухня Rafaella e луксозен модел, който се конфигурира успешно в по–големи пространства. Рамката на вратата е с ширина от 10 см и изисква проектирането на по–широки модули, за да бъдe спазена симетрията и красотата на дизайна.

Ценова категория

ценови клас

Цената на всяка кухня се определя от сложноста на изработка и вложените материали. Кухня Rafaella е в най-високия ценови клас, защото фронтовите елементи са изработени от масив с дебелина 24 мм.

МАТЕРИАЛИ

МПДЧ – плоскости с меламиново покритие, с висока устойчивост на износване и надраскване. HPL – плотове с ламинирано покритие, с висока дълготрайност и лесни за поддържане.

 • корпус МПДЧ 18мм
 • врати масив
 • врати МДФ лак
 • полици метал
 • гръб комбиниран
 • плот HPL
 • панти и механизми плавно затваряне

AVENTOS HF

Детайлите носят удоволствие

Клапващият механизъм AVENTOS HF е подходящ за повдигащи се сгъваеми врати на горен ред модули. Затварянето е плавно и тихо, с възможност за монтаж на електрическа система за отваряне и затваряне Servo-Drive. Механизмите осигуряват бърз и лесен достъп до целия обем на модула, без да ви ограничава в движението между отделните зони на кухненския плот.

КОМБИНИРАНА СИСТЕМА STEEL

Удобство при готвене

Най-добрият начин да се усвои свободното пространство между плота и горните шкафове. С комбиниран гръб от метал, стъкло и ЛПДЧ и страници от метал.

Системата може да се комбинира и надгражда по Ваш вкус и нужди, чрез рафтчета, чекмеджета, стойка за кухненска хартия, прибори и кърпи и поставки за чаши. Всекидневно използваните от Вас прибори и продукти ще са на видимо и достъпно място.

Предлага се в две височини – 562 мм и 750 мм. Системата изисква по-дълбок плот– 750 мм.

Аспиратор за пълно вграждане

Аспираторите с марката Faber , Electrolux и Elica предложиха решение за напълно вграден аспиратор в горен модул. Това ни даде възможност да представим моделите с рамка в тяхната пълна красота, създавайки една непрекъсната линия на реда от модули. Новите аспиратори за напълно вграждане имат различни изтеглящи се елементи, които предпазват кухнята от оводняване и омазняване.

ПОДАРЪК СОЛЕН БЛОК ОТ ХИМАЛАЙСКА СОЛ 111

ПРОМОЦИЯ ОТ 15.01.2019 ДО 03.03.2019
 • При поръчка на кухня и три уреда с марка AEG и Electrolux

Соленият блок от розова хималайска сол е естествен начин за готвене и сервиране на ястия. Той е устойчив на високи и ниски температури. Може да се използва на гореща чиния или грил, във фурната или като студена плоча за сервиране на храна. Независимо дали го използвате за съхранение, готвене или сервиране на ястия, всяко хранене с него ще бъде чудесно преживяване.

Промоция – плотове от камък

От 15.01-03.03.2019
 • При поръчка на кухня с плот от технически камък, гранит или гресно-керамични смеси, получавате 10% отстъпка от стойността му.

В нашите кухни ние обръщаме изключително внимание и на най-малките детайли и знаем кои са най-качествените материали за изработка. Техническият камък е отличен избор за плот, защото е:

 • твърд и устойчив на надраскване;
 • устойчив на влага и химическо въздействие;
 • лесен за почистване и поддържане;
 • предлага се в богата палитра от цветове;

Корпус

Плоскост от дървесни частици с меламиново покритие, дебелина 18 mm. Кант ABS 0.5, 0.8 и 1 mm.

Врати

Рамка от масив - ясен, с дебелина 24 mm. Табла ПДЧ и фурнир.

Рамки и стъкла

Рамка от масив - ясен.

Дръжки

Метални в различен стил – модерен, винтидж. Алуминиеви профилни дръжки за хоризонтална и вертикална система.

Плотове

Плотове с HPL покритие, гранит или технически камък с дебелина 20 мм и 40 мм.

Цокъл

PVC с алуминиево покритие. PVC със специално хартиено покритие.