Класическа елегантност

Rafaella от масив,

метал и стъкло

Елегантна и изчистена концепция, която отговаря на любовта Ви към изискания стил и качество. Хармоничният център на Вашия дом.

Описание и характеристики

на една съвременна кухня

Кухня Rafaella отговаря на всички изисквания на модерния човек – елегантно изпълнение, което лесно кореспондира с цялостната визия на жилището и същевременно е функционално и лесно за поддържане.

Конфигурацията на кухнята е в прав ред, отворена към дома, идеална за тези, които търсят просторна всекидневна зона. Оформлението й улеснява използването на пространство и оборудване.

Средната композиция е с по-дълбок плот. Плътният цвят и релефът на масива са съчетани с лакиран МДФ, стомана и стъкло. Стил, който няма да изгуби своята актуалност и материали, които ще устоят на активна ежедневна употреба.

Развихрете се като истински шеф–готвач в кухнята и не мислете за чистотата и реда.

Особености за модел Rafaella

необходима площ
9 кв2

мин. площ

Кухня Rafaella e луксозен модел, който се конфигурира успешно в по–големи пространства. Рамката на вратата е с ширина от 10 см и изисква проектирането на по–широки модули, за да бъдe спазена симетрията и красотата на дизайна.

Ценова категория

ценови клас

Цената на всяка кухня се определя от сложноста на изработка и вложените материали. Кухня Rafaella е в най-високия ценови клас, защото фронтовите елементи са изработени от масив с дебелина 24 мм.

МАТЕРИАЛИ

МПДЧ – плоскости с меламиново покритие, с висока устойчивост на износване и надраскване. HPL – плотове с ламинирано покритие, с висока дълготрайност и лесни за поддържане.

 • корпус МПДЧ 18мм
 • врати масив
 • врати МДФ лак
 • полици метал
 • гръб комбиниран
 • плот HPL
 • панти и механизми плавно затваряне

AVENTOS HF

Детайлите носят удоволствие

Клапващият механизъм AVENTOS HF е подходящ за повдигащи се сгъваеми врати на горен ред модули. Затварянето е плавно и тихо, с възможност за монтаж на електрическа система за отваряне и затваряне Servo-Drive. Механизмите осигуряват бърз и лесен достъп до целия обем на модула, без да ви ограничава в движението между отделните зони на кухненския плот.

КОМБИНИРАНА СИСТЕМА STEEL

Удобство при готвене

Най-добрият начин да се усвои свободното пространство между плота и горните шкафове. С комбиниран гръб от метал, стъкло и ЛПДЧ и страници от метал.

Системата може да се комбинира и надгражда по Ваш вкус и нужди, чрез рафтчета, чекмеджета, стойка за кухненска хартия, прибори и кърпи и поставки за чаши. Всекидневно използваните от Вас прибори и продукти ще са на видимо и достъпно място.

Предлага се в две височини – 562 мм и 750 мм. Системата изисква по-дълбок плот– 750 мм.

Аспиратор за пълно вграждане

Аспираторите с марката Faber , Electrolux и Elica предложиха решение за напълно вграден аспиратор в горен модул. Това ни даде възможност да представим моделите с рамка в тяхната пълна красота, създавайки една непрекъсната линия на реда от модули. Новите аспиратори за напълно вграждане имат различни изтеглящи се елементи, които предпазват кухнята от оводняване и омазняване.

ПОДАРЪК КОМПЛЕКТ СЪДОВЕ BOSCH

ЕСЕННА ПРОМОЦИЯ ОТ 05.10.2018 ДО 31.11.2018
 • При поръчка на кухня и 3 електроуреда за вграждане с марката Bosch, получавате подарък голям комплект съдове за готвене.

Добре проектираната и организирана кухня, правилно съчетана с подходящите електроуреди, е тайната към още по-бързо, по-лесно и по-безопасно готвене.
Поръчайте своята нова кухня Диалог заедно с фурна, котлони и трети електроуред за вграждане по избор от марката Bosch и ще Ви подарим голям комплект съдове за готвене, предназначени и за индукционни котлони.

 • Комплектът съдове Bosch включва: касерола Ø 16 cm + тенджера Ø 16 cm + тенджера Ø 22 cm + тиган
 • Съдовете са подходящи и за индукционни котлони
 • Съдовете са огнеупорни, със стъклен капак до 180°

Корпус

Плоскост от дървесни частици с меламиново покритие, дебелина 18 mm. Кант ABS 0.5, 0.8 и 1 mm.

Врати

Рамка от масив - ясен, с дебелина 24 mm. Табла ПДЧ и фурнир.

Рамки и стъкла

Рамка от масив - ясен.

Дръжки

Метални в различен стил – модерен, винтидж. Алуминиеви профилни дръжки за хоризонтална и вертикална система.

Плотове

Плотове с HPL покритие, гранит или технически камък с дебелина 20 мм и 40 мм.

Цокъл

PVC с алуминиево покритие. PVC със специално хартиено покритие.