Съвременната класика

Rafaella от масив,

камък и стъкло

Природата навлиза в дома, за да озари тъмните тонове на масива и да стопли студения блясък на камъка.

на една съвременна кухня

Този модел е елегантно изпълнение, което лесно кореспондира с цялостната визия на жилището и същевременно е функционално и лесно за поддържане.

Идеална е за тези, които търсят просторна всекидневна зона. С решение за практичен кът за закуска.

Стил, който няма да изгуби своята актуалност и материали, които ще устоят на ежедневна активна употреба.

Кухня, която ще Ви вдъхновява да творите всекидневно, защото я конструирахме с много любов и свежи подправки.

Особености за модел Rafaella

необходима площ
9 кв2

мин. площ

Кухня Rafaella e луксозен модел, който се конфигурира успешно в по–големи пространства. Рамката на вратата е с ширина от 10 см и изисква проектирането на по–широки модули, за да бъдe спазена симетрията и красотата на дизайна.

Ценова категория

ценови клас

Цената на всяка кухня се определя от сложноста на изработка и вложените материали. Кухня Rafaella е в най-високия ценови клас, защото фронтовите елементи са изработени от масив с дебелина 24 мм.

МАТЕРИАЛИ

МПДЧ – плоскости с меламиново покритие, с висока устойчивост на износване и надраскване. HPL – плотове с ламинирано покритие, с висока дълготрайност и лесни за поддържане.

 • корпус МПДЧ 18мм
 • врати масив
 • рафтове МДФ копринен мат
 • панти и механизми плавно затваряне
 • полици МДФ лак
 • плот технически камък
 • гръб технически камък

Плот от технически камък

В кухня Rafaella предвидихме разширение на бара със седящи места. Плотът е от висококачествен технически камък, благодарение на който спокойно можете да се насладите на компанията на семейство и приятели, без да се притеснявате, че ще останат петна от вино, сок или кафе върху перфектно белия плот.

Един от най-важните елементи в кухнята е точно плотът. Той най–често е подлаган на високи температури, неочаквани удари или на силни почистващи препарати, затова се спряхме на технически камък, който обединява красотата на мрамора, но е много по-здрав и устойчив на влага, температура или химически препарати и не задържа петна.

Удобство при готвене

Пряка връзка между трите зони

Една кухня е практична, когато при проектирането й са спазени изискванията за функционалност, а пространството, с което разполага, е използвано оптимално. В този модел сме търсили точно това – удобство при готвенето.

В кухнята има 3 основни зони – зона за съхранение, зона за подготовка на храната и зона за готвене. За да бъде удобно и лесно използването на работното пространство, сме спазили правилото на работния триъгълник, така домакинята може да се придвижва бързо и ефективно между хладилника, печката и мивката.

ТВ зона

Телевизорът е онзи елемент във Вашата дневна или хол, пред който се събирате с цялото семейство или гости. Към кухня Rafaella предлагаме и модулна секция за плавен преход към холното пространство.

Конфигурацията е от редуващи се отворени и затворени модули от масив ясен и МДФ с матирана повърхност.

Отворените отделения например, се превръщат в достъпно място за любими вещи или библиотека. Пространството под плота може да се използва за аудио–визуална техника, а вратичките със матирано стъкло в цвят бронзе придават допълнителна мекота към атмосферата.

природата у дома

Raffaela е кухня, проектирана за градските жилища – удобна, практична и стилна, предназначена за всекидневно ползване.

Съобразно с желанието на съвременния кулинар да борави с пресни билки, ние предвидихме и място за рафтове, на които да отглеждате всички любими билки.

Рафтовете са от лакиран МДФ с покритие от копринен мат. Дебелината на рафта е 50мм, а монтажът е скрит. Могат да бъдат изработени в различни рамзери и цветове. На Вас остава насладата и удоволствието от аромата и гледката на свежи билки в кухнята.

ПОДАРЪК СОЛЕН БЛОК ОТ ХИМАЛАЙСКА СОЛ 111

ПРОМОЦИЯ ОТ 15.01.2019 ДО 03.03.2019
 • При поръчка на кухня и три уреда с марка AEG и Electrolux

Соленият блок от розова хималайска сол е естествен начин за готвене и сервиране на ястия. Той е устойчив на високи и ниски температури. Може да се използва на гореща чиния или грил, във фурната или като студена плоча за сервиране на храна. Независимо дали го използвате за съхранение, готвене или сервиране на ястия, всяко хранене с него ще бъде чудесно преживяване.

Промоция – плотове от камък

От 15.01-03.03.2019
 • При поръчка на кухня с плот от технически камък, гранит или гресно-керамични смеси, получавате 10% отстъпка от стойността му.

В нашите кухни ние обръщаме изключително внимание и на най-малките детайли и знаем кои са най-качествените материали за изработка. Техническият камък е отличен избор за плот, защото е:

 • твърд и устойчив на надраскване;
 • устойчив на влага и химическо въздействие;
 • лесен за почистване и поддържане;
 • предлага се в богата палитра от цветове;

Корпус

Плоскост от дървесни частици с меламиново покритие, дебелина 18 mm. Кант ABS 0.5, 0.8 и 1 mm.

Врати

Рамка от масив - ясен, с дебелина 24 mm. Табла ПДЧ и фурнир.

Рамки и стъкла

Рамка от масив - ясен.

Дръжки

Метални в различен стил – модерен, винтидж. Алуминиеви профилни дръжки за хоризонтална и вертикална система.

Плотове

Плотове с HPL покритие, гранит или технически камък с дебелина 20 мм и 40 мм.

Цокъл

PVC с алуминиево покритие. PVC със специално хартиено покритие.