Съвременната класика

Rafaella от масив,

камък и стъкло

Природата навлиза в дома, за да озари тъмните тонове на масива и да стопли студения блясък на камъка.

на една съвременна кухня

Този модел е елегантно изпълнение, което лесно кореспондира с цялостната визия на жилището и същевременно е функционално и лесно за поддържане.

Идеална е за тези, които търсят просторна всекидневна зона. С решение за практичен кът за закуска.

Стил, който няма да изгуби своята актуалност и материали, които ще устоят на ежедневна активна употреба.

Кухня, която ще Ви вдъхновява да творите всекидневно, защото я конструирахме с много любов и свежи подправки.

Особености за модел Rafaella

необходима площ
9 кв2

мин. площ

Кухня Rafaella e луксозен модел, който се конфигурира успешно в по–големи пространства. Рамката на вратата е с ширина от 10 см и изисква проектирането на по–широки модули, за да бъдe спазена симетрията и красотата на дизайна.

Ценова категория

ценови клас

Цената на всяка кухня се определя от сложноста на изработка и вложените материали. Кухня Rafaella е в най-високия ценови клас, защото фронтовите елементи са изработени от масив с дебелина 24 мм.

МАТЕРИАЛИ

МПДЧ – плоскости с меламиново покритие, с висока устойчивост на износване и надраскване. HPL – плотове с ламинирано покритие, с висока дълготрайност и лесни за поддържане.

 • корпус МПДЧ 18мм
 • врати масив
 • рафтове МДФ копринен мат
 • панти и механизми плавно затваряне
 • полици МДФ лак
 • плот технически камък
 • гръб технически камък

Плот от технически камък

В кухня Rafaella предвидихме разширение на бара със седящи места. Плотът е от висококачествен технически камък, благодарение на който спокойно можете да се насладите на компанията на семейство и приятели, без да се притеснявате, че ще останат петна от вино, сок или кафе върху перфектно белия плот.

Един от най-важните елементи в кухнята е точно плотът. Той най–често е подлаган на високи температури, неочаквани удари или на силни почистващи препарати, затова се спряхме на технически камък, който обединява красотата на мрамора, но е много по-здрав и устойчив на влага, температура или химически препарати и не задържа петна.

Удобство при готвене

Пряка връзка между трите зони

Една кухня е практична, когато при проектирането й са спазени изискванията за функционалност, а пространството, с което разполага, е използвано оптимално. В този модел сме търсили точно това – удобство при готвенето.

В кухнята има 3 основни зони – зона за съхранение, зона за подготовка на храната и зона за готвене. За да бъде удобно и лесно използването на работното пространство, сме спазили правилото на работния триъгълник, така домакинята може да се придвижва бързо и ефективно между хладилника, печката и мивката.

ТВ зона

Телевизорът е онзи елемент във Вашата дневна или хол, пред който се събирате с цялото семейство или гости. Към кухня Rafaella предлагаме и модулна секция за плавен преход към холното пространство.

Конфигурацията е от редуващи се отворени и затворени модули от масив ясен и МДФ с матирана повърхност.

Отворените отделения например, се превръщат в достъпно място за любими вещи или библиотека. Пространството под плота може да се използва за аудио–визуална техника, а вратичките със матирано стъкло в цвят бронзе придават допълнителна мекота към атмосферата.

природата у дома

Raffaela е кухня, проектирана за градските жилища – удобна, практична и стилна, предназначена за всекидневно ползване.

Съобразно с желанието на съвременния кулинар да борави с пресни билки, ние предвидихме и място за рафтове, на които да отглеждате всички любими билки.

Рафтовете са от лакиран МДФ с покритие от копринен мат. Дебелината на рафта е 50мм, а монтажът е скрит. Могат да бъдат изработени в различни рамзери и цветове. На Вас остава насладата и удоволствието от аромата и гледката на свежи билки в кухнята.

Великденска промоция

От 16.03.2019 до 30.04.2019
 • Този Великден с всяка поръчана кухня Диалог Ви подаряваме аксесоари на стойност 5% от стойността на кухнята!

Ние знаем, че освен красива, кухнята трябва да бъде също толкова удобна и функционална. Ето защо този Великден ще Ви зарадваме с подаръци, които ще превърнат готвенето във Вашата нова кухня в истинско удоволствие!

Великденски подаръци по Ваш избор:

 • Вградено LED осветление;
 • Кошници с плавно затваряне;
 • Разпределители за чекмеджета;
 • Отцедници за чинии;

Корпус

Плоскост от дървесни частици с меламиново покритие, дебелина 18 mm. Кант ABS 0.5, 0.8 и 1 mm.

Врати

Рамка от масив - ясен, с дебелина 24 mm. Табла ПДЧ и фурнир.

Рамки и стъкла

Рамка от масив - ясен.

Дръжки

Метални в различен стил – модерен, винтидж. Алуминиеви профилни дръжки за хоризонтална и вертикална система.

Плотове

Плотове с HPL покритие, гранит или технически камък с дебелина 20 мм и 40 мм.

Цокъл

PVC с алуминиево покритие. PVC със специално хартиено покритие.