Приказка без край

Rafaella от дърво,

камък и метал

Модерната класика, по-луксозна от всякога! Великолепие и разкош от висококачествени материали! Rafaella е приказка без край...

Съвършенство в кухнята

Мечтата на всяка къща

Конфигурацията от прав ред с високи колонни модули и остров осигурява по-голяма работна площ и простор. Витражите са елегантно допълнения, с което ще си осигурите допълно място за съхранение.

Лакирани врати от масив ясен, с дръжки от метал и гръб и плот от гранит, кухня Rafaella е не само красива и удобна за ползване, но и устойчива и лесна за поддържане.

Класическото излъчване на кухнята й придава артистичност и задушевност. Дайте свобода на своята пламенна емоционалност и гответе със страст за Вашите гости!

Особености за модел Rafaella

необходима площ
9 кв2

мин. площ

Кухня Rafaella e луксозен модел, който се конфигурира успешно в по–големи пространства. Рамката на вратата е с ширина от 10 см и изисква проектирането на по–широки модули, за да бъдe спазена симетрията и красотата на дизайна.

Ценова категория

ценови клас

Цената на всяка кухня се определя от сложноста на изработка и вложените материали. Кухня Rafaella е във високия ценови клас, защото фронтовите елементи са изработени от масив с дебелина 24 мм.

МАТЕРИАЛИ

МПДЧ – плоскости с меламиново покритие, с висока устойчивост на износване и надраскване. HPL – плотове с ламинирано покритие, с висока дълготрайност и лесни за поддържане.

 • корпус МПДЧ 18мм
 • врати масив
 • дръжки метал
 • полици МДФ фурнир
 • плот гранит
 • гръб гранит
 • панти и механизми плавно затваряне

Кухненска мивка

от керамика

Мивка Blanco Panor се отличава със своята обемна форма и размери на коритото 440 мм/550 мм.
Дизайнът й е атрактивен и добре познат от близкото минало, но качеството на материала Pura Plus е гаранция за здравина, устойчивост на удар и топлина, лесен за почистване.
Проектирана е за монтаж върху модула и е подходяща за кухни с традиционен стил.

Аспиратор

Функционалност

Аспитаторът е един най-важните уреди в кухнята, затова тук заложихме на Smeg. Със своята висока абсорбираща мощност и тих режим на работа ще запази удоволствието от готвенето, без излишните неприятни миризми в кухнята.

Дизайнът безспорно е впечатляващ, класически и елегантен. С осветление LED Lighting и ширина 900 мм.

Островът

Място за общуване и хранене

Конфигурацията на кухнята дава възможност за островна зона със седящи места за хранене и общуване.

Плотът е от полиран до съвършенство гранит с класически профил. Елегантно решение за страници на острова са фронтовите елементи с рамка.

Луните в кухнята

Дискретно и елегантно бижу с цвят на застарено сребро или злато. Нужно е едно съвсем леко движение, за да се включат или изключат , когато е монтиран сензор за движение. Позиционирането на луните е изчислено и съобразено с необходимостта за пълна осветеност на работния плот.

ПОДАРЪК СОЛЕН БЛОК ОТ ХИМАЛАЙСКА СОЛ 111

ПРОМОЦИЯ ОТ 15.01.2019 ДО 03.03.2019
 • При поръчка на кухня и три уреда с марка AEG и Electrolux

Соленият блок от розова хималайска сол е естествен начин за готвене и сервиране на ястия. Той е устойчив на високи и ниски температури. Може да се използва на гореща чиния или грил, във фурната или като студена плоча за сервиране на храна. Независимо дали го използвате за съхранение, готвене или сервиране на ястия, всяко хранене с него ще бъде чудесно преживяване.

Промоция – плотове от камък

От 15.01-03.03.2019
 • При поръчка на кухня с плот от технически камък, гранит или гресно-керамични смеси, получавате 10% отстъпка от стойността му.

В нашите кухни ние обръщаме изключително внимание и на най-малките детайли и знаем кои са най-качествените материали за изработка. Техническият камък е отличен избор за плот, защото е:

 • твърд и устойчив на надраскване;
 • устойчив на влага и химическо въздействие;
 • лесен за почистване и поддържане;
 • предлага се в богата палитра от цветове;

Корпус

Плоскост от дървесни частици с меламиново покритие, дебелина 18 mm. Кант ABS 0.5, 0.8 и 1 mm.

Врати

Рамка от масив - ясен, с дебелина 24 mm. Табла ПДЧ и фурнир.

Рамки и стъкла

Рамка от масив - ясен.

Дръжки

Метални в различен стил – модерен, винтидж. Алуминиеви профилни дръжки за хоризонтална и вертикална система.

Плотове

Плотове с HPL покритие, гранит или технически камък с дебелина 20 мм и 40 мм.

Цокъл

PVC с алуминиево покритие. PVC със специално хартиено покритие.